oog voor jou

Beste Jongere,

Je bent jong en staat midden in de wereld. Een wereld waarin er van alle kanten aan je wordt getrokken.
Je ziet in de wereld dat het niet vanzelfsprekend is om te geloven en misschien vind je het buiten de kerkmuren ook wel veel moeilijker om te geloven. 
Het kan voorkomen dat je allerlei vragen hebt, die betrekking hebben op het geloof, de kerk en de Bijbel. Vragen die je allereerst in het gebed bij de Heere neer mag leggen. En daarnaast zijn/is er natuurlijk je ouder(s), bij wie je altijd met al je vragen terecht kan. Op de catechisatie en op de clubs als ook tijdens het huisbezoek is er de tijd en de ruimte om je vragen te stellen. Stel gerust je vragen aan de leidinggevenden, predikant of wijkouderling, zij zullen altijd voor je klaar staan. 

Wij weten dat er ook binnen onze gemeente jongeren met vragen zitten. Vragen die jullie misschien niet aan je ouders of op de catechisatie/clubs of huisbezoek durven te stellen. Vanuit het jeugdpastoraat zijn wij graag bereid om een antwoord te geven op die vragen. Bij de vraagbaak kun je terecht met al je vragen, zoals bijvoorbeeld:

  • Hoe weet ik dat ik het ware geloof heb?
  • Wat gebeurt er eigenlijk in de consistorie voor en na de dienst?
  • Hoe moet ik bidden, als ik niet weet wat ik bidden moet?
  • Waarom is de Bijbel het Woord van God, hij is toch door mensen geschreven? 
  • Enz.

Je kunt je vragen anoniem stellen via de site. Het antwoord zal op de site gepubliceerd worden. Je kan er echter ook voor kiezen om persoonlijk antwoord te krijgen via je mail. Dit moet je dan bij je vraagstelling even vermelden.

De informatie die je geeft zal vertrouwelijk behandeld worden en zal alleen bij de Vraagbaak bekend zijn en niet doorgegeven worden aan anderen. Blijf niet met je vragen rondlopen, maar neem iemand in vertrouwen. We hopen je bij de Vraagbaak te mogen ontmoeten!

Vriendelijke groet,Vraagbaak "Oog voor jou" en het jeugdpastoraat

email-sturen

Email naar de vraagbaak

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top