logo visions2

Vision is de naam van de 15+ club van onze gemeente. De naam Vision wil benadrukken dat het belangrijk is om een visie te hebben. Niet zomaar een visie, maar een geestelijke: Ziende op Hem, onze Verlosser en Zaligmaker.

Het doel van de 15+ club is het bieden van een ontmoetingsplaats voor de tieners van onze gemeente en hun vrienden en vriendinnen. Het karakter van de avonden is open, waarbij gezelligheid de boventoon voert. Afwisselend zullen er avonden in ons eigen kerkgebouw of andere locatie worden gehouden met diverse spelen. Op andere avonden gaan we erop uit om leuke en/of ontspannende activiteiten op te zoeken, zoals bowlen, karten, schaatsen, midgetgolfen, sporten, strandwandeling, etc. De Vision avonden beginnen en eindigen we met gebed.

De deuren gaan, in geval van thuis avonden, open vanaf 19.30 uur. Als we met elkaar een avond thuis zijn beginnen we met gebed en houden we een inleiding waar we met elkaar over na willen denken, daarna doen we iets leuks zoals een spel of lekker ontspannen. Jullie mogen zelf ook activiteiten bedenken die we kunnen doen. Rond 23:00 sluiten we de avond met dankgebed.

In geval van avondjes weg zullen afwijkende tijden worden gehanteerd, die via de mail en afkondigingen bekend worden gemaakt.

Er zijn een aantal regels waaraan een ieder zich dient te houden: Drank en drugs zijn verboden en er wordt geen muziek gedraaid. Belangrijkste regel is het verplicht meenemen van een goed humeur, want voor Vision geldt,iedereen die van gezelligheid houdt is welkom!

De leiding van de club bestaat, in alfabetische volgorde, uit de personen:

Maarten de Ronde
Jantine de Ronde

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top