Voor alle, en dan bedoelen we ook alle, jongens van 8 tot en met 12 jaar is er de jongensclub Samuël. Deze club komt op de woensdagavond bij elkaar van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Het eerste gedeelte van de avond wordt besteed aan een onderwerp uit de bijbel. Dan vertelt de leidinggevende een verhaal uit de Bijbel. Aan de hand van vragen en/of een puzzel gaan de jongens er verder mee werken. Op deze avonden wordt er ook gezongen.

Hierna is er een korte pauze. Na de pauze gaan de jongens knutselen/bouwen/werken of doen een leuk spel. En reken er maar op dat de leidinggevenden leuke opdrachten en spellen kunnen verzinnen.

Natuurlijk beginnen we met gebed en samenzang en eindigen we de avond met dankgebed.

Tip!: Als er iemand in de klas naast je zit die niet naar de club komt maar het wel leuk zou vinden dan mag je hem gewoon meenemen. Dat is leuk voor allebei.

Weet je trouwens wie Samuël was. Samuël was de zoon van Hanna. Hij werd door God als de laatste richter van Israel geroepen. De naam Samuël betekent van God gebeden. Zijn moeder Hanna noemde hem zo omdat zij veel tot de Heere God om een kind had gebeden. God verhoorde haar gebed en Samuël werd geboren. Zie je wel dat God het gebed hoort en verhoort.

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top