kompas pionnenEvangelisatie is een taak van ons allemaal. Christenen weten dat we mogen en moeten getuigen van de verlossing in Jezus Christus. Een taak voor ambtsdragers, lidmaten en zeker ook voor de gemeenteleden. Voor mannen en vrouwen. Voor jongens en meisjes. Dat is de opdracht.

Ieder zal zeggen. Een mooie opdracht ... en vaak gevolgd door maar geen gemakkelijke. En dat het geen gemakkelijke taak is dat leert de ervaring. 

De kerkenraad heeft een Evangelisatie Commissie aangesteld en haar gevraagd de volgende taak op zich te nemen:

  • Onderwijs en ondersteun onze gemeenteleden bij het evangelisatie werk dat een ieder in zijn of haar directe omgeving kan uitvoeren.
  • Organiseer en voer als commissie ook zelf evangelisatie activiteiten uit.

De Evangelisatie Commissie bestaat op dit moment uit de volgende personen:

Kees de Geus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maarten de Ronde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voelt u, maar we denken ook in het bijzonder aan jouw, zich misschien wel geroepen om een steentje bij te dragen. Neem dan vrijblijvend contact op met een lid van de commissie.

Heeft u vragen dan kunt u via mail aan een van de commissieleden stellen. Ook is het mogelijk om uw vraag via het contactformulier van deze website aan de commissie te richten.

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top