Afdrukken

ec reddingsboei

Wie wil er een handje helpen bij het verspreiden van de kerstfolder?

Op D.V. maandag 16 december om 18.45 uur willen we kort bij elkaar komen in ‘De Levensbron’ om met elkaar een stukje uit de Bijbel te lezen en samen te bidden om een zegen te vragen over deze folderactie. Je kunt je opgeven bij Korrie 't Mannetje (tel/sms: 06-29432981 of mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het is bijna weer kerstfeest. Misschien kijken jullie, kijkt u er al naar uit, naar de kerstvieringen op school, op de clubs en thuis.

Gelukkig weten we ook wat kerstfeest betekent: dat de Heere Jezus als klein Kindje op de aarde kwam, om mensen op te zoeken en te redden van de zonde. Mooi hè, dat we daar steeds aan terug mogen denken op het kerstfeest.

Er zijn echter ook een heleboel mensen die niet weten wat kerstfeest eigenlijk betekent. Die mensen vinden het vaak wel een gezellig feest, samen met familie lekker eten en zo. Maar eigenlijk gaat het daar natuurlijk helemaal niet om met kerst.

Als evangelisatiecommissie willen we bij iedereen in Goedereede, op ’t Havenhoofd en in de Oostdijk een folder bezorgen, daarin staat heel mooi uitgelegd wat kerstfeest betekent. We hopen en bidden dat mensen dan onder andere mogen leren wat kerstfeest eigenlijk betekent, en dat ze op die manier de Heere Jezus mogen leren kennen.

Graag willen we vragen of jullie ons willen helpen bij het rondbrengen van de folders. OpD.V. maandag 16 december om 18.45 uur willen we kort bij elkaar komen in ‘De Levensbron’, in de ‘ochtend-consistorie’ onder de trap. We willen dan met elkaar een stukje uit de Bijbel lezen en samen bidden om een zegen te vragen over deze folderactie.

Vervolgens hebben jullie heel de week de tijd om de folders te bezorgen. Ze moeten uiterlijk maandag 23 december bij de mensen in de brievenbus liggen.

Als je ons wilt helpen, meld je dan aan bij Korrie ’t Mannetje (tel/sms: 06-29432981, mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Deze oproep geldt overigens niet alleen voor de kinderen! We zijn blij met iedere helpende hand uit de gemeente!

Misschien wilt u graag helpen met bezorgen, maar bent u daar niet toe in staat. Toch kunnen we ook uw hulp goed gebruiken: wilt u met ons meebidden dat dit kleine stukje evangelisatiewerk grote wonderen mag uitwerken in harten van mensen? Het lijkt misschien zo simpel, een folder, maar is er iets voor onze Heere te wonderlijk?

Hartelijke groet, de evangelisatiecommissie