ec reddingsboei

Wie wil er een handje helpen bij het verspreiden van de pinksterfolder?Op D.V. maandag 2 juni om 18.45 uur willen we kort bij elkaar komen in ‘De Levensbron’ om met elkaar een stukje uit de Bijbel te lezen en samen te bidden om een zegen te vragen over deze folderactie. Je kunt je opgeven bij Korrie 't Mannetje (tel/sms: 06-29432981 of mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

ec reddingsboei

Wie wil er een handje helpen bij het verspreiden van de kerstfolder?

Op D.V. maandag 16 december om 18.45 uur willen we kort bij elkaar komen in ‘De Levensbron’ om met elkaar een stukje uit de Bijbel te lezen en samen te bidden om een zegen te vragen over deze folderactie. Je kunt je opgeven bij Korrie 't Mannetje (tel/sms: 06-29432981 of mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Lees meer: Kerst en evangelisatie / Evangelisten gezocht

ec reddingsboeiIn het vorige artikel hebben we gezien dat ook met het feit van de uitverkiezing evangelisatie noodzakelijk is. Sterker nog, juist dankzij de uitverkiezing heeft evangelisatie zin. De Heere Jezus gebruikt ons en onze evangelisatie (hoe gebrekkig ook) om Zijn uitverkorenen te behouden.

Lees meer: Evangelisatie - Dankzij uitverkiezing

ec reddingsboeiEen van de vorige keren stelden we de vraag of God ons mensen eigenlijk wel nodig heeft voor het uitdragen van de blijde boodschap. Wellicht een vraag waar u of jij ook mee zit, want: God heeft een ieder toch uitverkoren of verworpen? Waarom moet ik dan nog gaan evangeliseren? De Heere heeft van eeuwigheid al besloten wie er uitverkoren is en wie niet, moet ik daar dan tussen gaan zitten?

Lees meer: Evangelisatie - Gods werk en onze opdracht

ec reddingsboei

In het vorige artikel schreven we over wat nou eigenlijk Gods rol is in het evangelisatiewerk. We hebben gezien wat de HEERE allemaal doet om hen die buiten zijn te redden. Een mooi voorbeeld zien we in het leven van de kamerling. Voordat Filippus hem op de weg naar Gaza ontmoette, was de HEERE al aan het werk in het leven van de kamerling.

Lees meer: Evangelisatie - Gods werk

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top