sundayschool2‘Gods belofte wordt heerlijk vervuld’. Met dit thema willen stilstaan bij de geboorte van de Heere Jezus D.V. 26 december om 10:00 uur.

Dit is via de kerkradio te beluisteren en via een Live stream van de Hervormde Kerk van Goedereede te bekijken. Wij zullen helaas niet samen met de kinderen en hun ouders en overige familieleden en belangstellenden bijeenkomen in de kerk.  Alleen het bestuur van de zondagsschool zal in de dorpskerk onder de toren aanwezig zijn en  het programma verzorgen. Wel zal het programma worden gevolgd zoals het aanvankelijk was opgesteld en zal er geluisterd kunnen worden naar enkele kerstliederen en zal het Kerst evangelie en vrij verhaal door het bestuur verteld worden. Ook zullen de opgenomen teksten die enkele kinderen ingesproken hebben worden uitgezonden en zal er afscheid genomen worden van enkele jongeren die de zondagsschool zullen verlaten.

U wordt allen uitgenodigd om naar de Kerstfeestviering van de kinderen te luisteren of te kijken en ons gebed is dat wij ondanks alles een gezegende kerstfeestviering met de kinderen mogen hebben. 

U kunt meekijken en luisteren via de livestream (inloggen via youtube; HG Goedereede of via de site van de Hervormde gemeente Goedereede).

Ook is deze uitzending via onze kerkradio van "De Levenbron" te beluisteren. Klik daarvoor op de volgende knop. 

kerkradio.jpg

 

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top