FietsDV zaterdag 5 september hopen we de fiets-/wandeltocht te houden, met aansluitend het eten van een broodje. De fietstocht is ongeveer 15 km en de wandeltocht ongeveer 2 km. Lees verder voor aanvullende informatie.

U kunt ter plekke kiezen wat u gaat doen. Achter de theetuin De Halve Maan in de Oostdijk, is een grasveld waar u uw auto kunt parkeren. U ontvangt bij de theetuin een envelop met consumptiebonnen en een beschrijving van de fiets-/wandelroute. Bij de theetuin zal er voor de kinderen een springkussen zijn (i.v.m. corona-maatregelen alléén toegankelijk voor kinderen t/m 11 jaar oud).

Ook is er de mogelijkheid om, bijvoorbeeld als gezin, een foto te laten maken in de mooi aangelegde tuin (tegen een kleine vergoeding), na afloop van de fietstocht. U ontvangt de foto (een afdruk en digitaal) dan op een later moment. Om deelname voor iedereen mogelijk te maken hebben we ervoor gekozen om het bedrag voor deze middag zo laag mogelijk te houden. Er zal een giftenpot aanwezig zijn, waar u een extra bijdrage kunt doen, bestemd voor de kerkvoogdij (het is ook mogelijk uw bijdrage per bank te voldoen, via de bankgegevens zoals vermeldt in het kerkblad, onder vermelding van ‘fietstocht 2020’). 

Het programma voor deze middag ziet er ongeveer als volgt uit: 

14.30 uur

Inloop koffie/thee + lekkers bij theetuin De Halve Maan
Hierna kunt u (uiterlijk om 15.30 uur) starten met de fiets-/wandeltocht 
Tijdens de fietstocht is er een tussenstop met wat lekkers 

16.30-17.00 uur                    

Aankomst theetuin De Halve Maan  
Eten broodje pulled pork/chicken of broodje hamburger/frikandel + ijsje 

19.15 uur

Na het eten zal er geen gezamelijke afsluiting zijn, maar kan iedereen voor zichzelf de maaltijd beëindigen en naar huis gaan.

 

Als u terugkomt van de fiets-/wandeltocht kunt u op eigen gelegenheid beginnen met eten (we zullen niet gezamenlijk beginnen). Dit om het aantal mensen dat staat te wachten een beetje te kunnen spreiden. Iedereen mag ook voor zichzelf de maaltijd weer beëindigen. Dit in verband met de grote groep mensen waarmee we zijn, zien we geen mogelijkheid om op gepaste afstand gezamelijk te eindigen . Daarom mag iedereen dat voor zichzelf doen. 

Voor degenen die alleen een broodje besteld hebben om af te halen, is afhaal mogelijk tussen 15.30 en 17.00 uur.  

Mocht de weersverwachting (veel) regen voorspellen, dan zult u uiterlijk een aantal dagen van tevoren op de hoogte gebracht worden.  

We hopen op een fijne en gezellige middag met elkaar! Heeft u vragen, dan horen wij het graag! 

Met vriendelijke groet, 

Kees de Geus, Elina de Jong (06-21640589), Renate Tanis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Mariska van Koppen (0187-701146).  


 

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top