VakantiegastenOok in onze kerkelijke gemeente is het Corona virus en de daaruit voorvloeiende richtlijnen van invloed op het "reilen en zeilen". We hebben hier het een en ander voor onze vakantiegasten op een rijtje gezet. 

De vaste zondagse kerkdiensten van 09:00/09:30 uur en 18:00 uur zijn helaas alleen bedoeld voor gemeenteleden van de Hersteld Hervormde Gemeente Goedereede en kunnen niet door onze vakantiegasten worden bezocht. Deze diensten kunt u natuurlijk wel via internet beluisteren of bekijken. (Klik hier voor het overzicht van deze kerkdiensten)

Op de zondagen van 19 juli t/m zondag 23 augustus is er om 11:00 uur een aparte kerkdienst voor onze vakantiegasten die u wel kunt bezoeken. Van harte welkom. Ook deze dienst kunt u via internet beluisteren. Zie het onderstaande tabblad "Kerkdiensten"  voor een overzicht van de kerkdiensten.

Om deze kerkdienst te kunnen bezoeken moet u zich van te voren aanmelden via onderstaande knop. U krijgt daarvan via e-mail een bevestiging.

Aanmelden kerkdienst 

Zie het onderstaande tabblad "Afspraken" voor de afspraken rondom het bezoeken van de kerkdiensten. 

Tijdens de kerkdiensten wordt niet fysiek gecollecteerd. Natuurlijk zouden we het fijn vinden als u onze kerkvoogdij en diaconie ook financieel wilt ondersteunen. U kunt uw gave voor genoemde collecten giraal overmaken naar de volgende bankrekeningen.

  • Kerkvoogdij: NL93RABO0351257012
  • Diaconie: NL17RABO0314144919

 Heeft u vragen? Stuur ons dan een berichtje via Contact

Klik op onderstaande knop voor onze zomergids 2020.

Zomergids2020

Login Form

Wie is online

We hebben 953 gasten en geen leden online

Kerkdienst audio

Kerkdienst video

Verkoping HHGG

Rommelkas verkoop

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top