stamppot avond 2018 14 20180305 1580304076Met dankbaarheid mogen we als JV terugkijken op een geslaagde stamppotavond. Nadat de zaal in gereedheid was gebracht arriveerden om even voor half zes de eerste gasten. Het duurde niet lang of de zaal van verenigingsgebouw Oostdam was helemaal gevuld en heerste er een gezellige sfeer. Klik hier voor de foto impressie.


Na een openingswoord van onze voorzitter lazen we met elkaar een gedeelte uit Markus 3: 8-15, waarna we psalm 119:86 zongen.
Ondertussen stond het stamppotbuffet gereed en kon een ieder zijn maag vullen met overheerlijke stamppot. Er was keuze uit: boerenkool, zuurkool en hutspot. Er was meer dan genoeg en er werd dan ook meerdere keren opgeschept. Gezellig dat er op deze avond ook veel jonge gemeenteleden aanwezig waren! Jullie hebben gesmuld van 10kg patat en de bijbehorende frikandellen en kroketten! In de kelder was het ook een gezellige drukte, er kon gekleurd, gesjoeld en lekker gespeeld worden.
Natuurlijk was er ook het inmiddels bekende nagerecht, de ijsstammen van Viennetta. Als JV merkte we dat we de ‘kunst’ van vorig jaar nog onder de knie hadden. Als een echt team werd het ijs vanuit de diepvries, op een bord, met lepeltje, inclusief slagroom en garnering geserveerd in de zaal en dat alles voordat het ijs gesmolten was…… Smullen maar!
Dominee van Estrik beëindigde de avond met dankgebed en we zongen met elkaar de bekende klanken van psalm 68:10 ‘Geloofd zij God met diepst ontzag’. Hierna was er nog gelegenheid voor een kopje koffie. Er werd nog gezellig nagetafeld, waarna de zaal langzamerhand steeds leger werd. Tijd om op te ruimen!! Toen de zaal en keuken weer op en top in orde waren, dronken we samen met onze rechterhanden van deze avond, Elza en Roos, terug op een geslaagde avond. Nadat alle rekeningen betaald waren bleef het mooie bedrag van ruim €700,- over. We willen een ieder die in welke vorm dan ook een bijdrage geleverd heeft aan deze avond hartelijk bedanken. In het bijzonder dank aan Elza Feller voor het gebruikmaken van de keuken, borden, bestek en alle andere hulpmiddelen. Dank voor de giften die we mochten ontvangen. Fijn dat we in onderlinge verbondenheid deze avond samen met elkaar mochten hebben. Bovenal dank aan de HEERE Die ons deze avond gegeven heeft.
Hartelijke Groet, Jeugdvereniging Emmanuël

Login Form

Wie is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

In de kijker 

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top