IMG 1637 webIn de maand augustus is er weer zomermarkt in de Oostdijk (buurtschap tussen Ouddorp en Goedereede). Inmiddels wordt de markt al voor de 14e keer georganiseerd. Ook dit jaar bent u weer van harte welkom in het weiland nabij Hondsweg 27a.

De markt wordt gehouden op D.V. zaterdag 12 augustus vanaf 09.00 uur tot 15.30 uur. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van ons kerkgebouw.

De zomermarkt in landelijke sfeer telt maar liefst 50 kramen. U vindt er veel eigengemaakte producten, groenten en fruit, boerenkaas, vaste planten en mooie boeketten, handgemaakte houten artikelen, grote rommelmarkt, tweedehands boeken, tweedehands kleding en hoeden,  veel handwerkartikelen, mooie fotokaarten, drop en snoep, enz.

IMG 1637 web

Natuurlijk is er ook vers gebakken vis, een oliebol, ambachtelijk ijs, een broodje hamburger, een heerlijke smoothie en andere lekkernijen. Om 11.00 uur is er een veiling waar u op mooie spullen kunt bieden. Voor de kinderen is er een springkussen en er kan een rondrit met paard en wagen worden gemaakt. Kortom een gezellige markt voor jong en oud!

Mocht u nog goede en bruikbare spullen voor ons hebben. U kunt ze vanaf heden elke donderdagmorgen inleveren bij het rommelschuurtje aan de Varkensmarkt in Goedereede.

Vervoer
Per fiets kunt u het tot aan het terrein komen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in het nabijgelegen weiland  aan de Oostdijkseweg en kunt u het terrein binnen 5 minuten te voet bereiken. Heeft u problemen met de afstand vanaf uw auto naar het zomermarktterrein?  Er rijdt een busje speciaal voor de mensen die de afstand toch net even te ver lopen vinden

Graag tot ziens op de zomermarkt!

Het zomermarktcomité,

Maart van Splunder, Richard Breur, Wim Klepper, Piet Krijger-de Ronde, Margriet Tanis, Lena Troost en Inge van Splunder

 

IMG 1625 web

Login Form

Wie is online

We hebben 871 gasten en geen leden online

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top