Het actiecomité van de Hersteld Hervormde Gemeente te Goedereede organiseert weer een zomermarkt. Deze vindt plaats op D.V. zaterdag 19 augustus.
De rommelkas is aan het laatste seizoen bezig op deze locatie en daarom zal de markt als afsluiting eromheen georganiseerd worden. De locatie is Dorpsweg 5 te Ouddorp. De zomermarkt is van 9.00 uur tot en met 15.00 uur

 

Naast de spullen uit de rommelmarkt is er van alles te koop. Er zijn bloemen te koop, of vaste planten voor in de tuin, er is een kraam met leuke houten creaties, en natuurlijk ontbreken het Juttertje en Louna Leuks / haakliefde niet.
Ook voor de inwendige mens is er zat te halen. Er staat een kraam met groente en fruit en een kraam met kaas om mee te nemen. Natuurlijk kunt u op het terras genieten van wat te drinken met een heerlijk gebakje, een patatje van het Hoekje met een heerlijke snack, of wat lekkers van keurslager Floresteijn! En zo midden in de zomer zal de ijskraam niet ontbreken!
Voor de kinderen is er een leuke kraam en natuurlijk ontbreekt het springkussen niet.
Dit is zomaar een greep uit ons assortiment!

De auto kunt u het beste parkeren op parkeerplaats “ Dorpstienden” of de “Goudsmiene” .
De fiets kunt u voor de deur kwijt en ook zijn er enkele invalide parkeerplaatsen. Ook is er een inlaad service voor als uw auto wat verder weg staat!

We zien er naar uit u weer te mogen ontmoeten!

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top