zondagschoolImmanuel.…dit is het thema voor de kerstfeestviering met de kinderen van de zondagsschool. U als ouders, verdere familie en belangstellenden bent van harte welkom 26 december om 10 uur in de Dorpskerk. U kunt meekijken via de Livestream vanuit de Dorpskerk of meeluisteren via onze kerkradio.

Kinderoppas is aanwezig in De Ark. Graag houden we een collecte voor de actie van de Hervormde Zondagsscholenbond: Zaaien in de zomer. De zomervakantie voor kinderen in Oost- Europa duurt 3 maanden. Dit zijn voor de kinderen lange maanden. Veel kinderen in bijvoorbeeld Oekraïne en Roemenië gaan nooit op vakantie, omdat er geen geld voor is. Hele dagen hangen ze thuis rond en doen ze niets. Voor kinderen in Oost-Europa is de zomervakantie dan ook geen leuke periode. De meeste kinderen zijn nog nooit buiten hun eigen dorp of stad geweest, laat staan op vakantie. De kinderevangelisatiekampen zijn dan ook een welkome invulling van de vakantie. Met uw steun kan Stichting hulp Oost-Europa  helpen de kinderevangelisatiekampen mogelijk te maken voor Oost- Europese kinderen om ze zo een onvergetelijke week te bezorgen. U kunt ook een bijdrage overmaken: t.a.v. Zondagsschool Goedereede, NL55RABO0361328915 o.v.v. collecte Zondagsscholenbond. Uw gebed en financiële bijdrage van harte aanbevolen.

In het nieuwe jaar is er 15 januari om 14.30 uur weer zondagsschool in De Ark. Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom.

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top