winter3

De activiteiten commissie van de Hersteld Hervormde Gemeente te Goedereede organiseert op zaterdag 17 december een wintermarkt. De locatie is dezelfde als de zomermarkt, namelijk Hondsweg 27A Goedereede, maar nu is het binnen in de schuur. U bent van harte welkom vanaf 9:30 tot 14:00 uur!

We hopen u uiteraard graag te ontmoeten. De markt is overdekt en parkeergelegenheid is eveneens op het terrein. Wanneer het goed weer is, vragen wij u echter om indien mogelijk met de fiets te komen omdat dit logistiek gezien wat handiger is.

Voor alle leeftijden is er iets te beleven. Om te beginnen staat er buiten een heuse ijsbaan voor de kinderen. Grijp je kans om zeker te zijn dat je deze winter buiten geschaatst hebt! Er zijn schaatsen in alle maten aanwezig en je hoeft helemaal niets te betalen voor deze attractie! Verder kunnen de kinderen envelop trekken of wat uit de grabbelton vissen. Ook zijn er leuke prijzen te winnen met de kleurwedstrijd. In de hal van de kerk liggen de kleurplaten klaar. Neem deze dus mee, maak er wat moois van en lever tijdens de markt je kleurplaat in. Je kunt ook hier klikken voor het zelf downloaden en afdrukken van de kleurplaat.

Eerder heeft u al kunnen lezen dat de rommelkas aanwezig zal zijn met een selectie uit haar ruime assortiment. Daarnaast heeft u keuze uit mooie kerststukjes, vogelvoeders, houten artikelen, stoofperen, koffie/thee met een warme wafel, kaarten, verrassingspakketten, cake, koekjes, etc. De kaas van Van Schaik is ook op de markt te koop, Lounacards heeft een kraam met originele kaarten en gehaakte spulletjes, 't Juttertje verkoopt de leukste hebbedingetjes en meeraden voor een goed gevulde boodschappenmand behoort ook tot de mogelijkheden. 

Slagerij Floresteijn organiseert een erwtensoep wedstrijd en daagt u uit om hier aan mee te doen. Wie gaat er vandoor met de waardebon van de Keurslager? We hebben al een aantal aanmeldingen, maar we zijn zeker nog op zoek naar meer keukenprinsen en -prinsessen. U mag zich nog altijd opgeven voor de erwtensoep wedstrijd! Dit kan bij Jeanet Floresteijn, tel: 06-13270419. 

Zoals u leest zijn er diverse producten te koop en is er genoeg te beleven. Absoluut de moeite waard om langs te komen. U komt toch zeker wel helpen om de beste snert te beoordelen? In combinatie met een heerlijk saucijzenbroodje smaakt dat natuurlijk naar meer. Dat komt goed uit want de dames in de frietkar van 't Hoekje bakken de friet graag voor u bruin. Bestel er een lekkere snack bij en strijk neer op het gezellige overdekte terras. 

De kerkvoogdij maakt graag van de gelegenheid gebruik om u te laten zien wat de plannen zijn voor de schuur naast onze kerk. Wees welkom, versterk het gemeenteleven en ondersteun de kerkvoogdij! Heel graag tot ziens op de 17e!

Met vriendelijke groet,

Het comité van de wintermarkt

PS, denkt u aan contant geld ??!! 

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top