EvangelisEvangelisatieeren kan veel blijdschap geven. Sommige mensen raken er zelfs aan ‘verslaafd’! Toch ervaar je niet altijd de vreugde om de leiding van de Heilige Geest. Het kan zijn dat je je juist afvraagt: hoe kom ik aan vrijmoedigheid? Wat zullen ze van mij zeggen? Weet ik wel iets terug te zeggen? 

Op de landelijke evangelisatiedag op D.V. zaterdag 28 mei 2022 willen we daar over nadenken. Het thema van de dag is: Vrijmoedig getuigen.

’s Morgens staat er een lezing van de ervaren evangelist Jan-Dirk Liefting op het programma. Hij  spreekt over: Vrijmoedigheid. Heb jij het en hoe je eraan? Daarna volgen er enkele presentaties van werkgroepen van de Commissie evangelisatie. Zij presenteren hun materialen en/of werkwijze. In het middagprogramma worden enkele praktijkgesprekken gevoerd onder leiding van Ruben van Asselt. Als laatste volgt een levendige afsluiting door middel van een forumdiscussie.

Het belooft een afwisselende dag te worden met veel ruimte voor ontmoeting. De inloop is vanaf 9.30 uur en het programma begint om 10.00 uur. Om 15.30 uur is de dag afgelopen. Je kunt zelf je lunchpakket meenemen, voor koffie, thee en een lekkere snack wordt gezorgd. Er is een collecte voor de onkosten en er is kinderoppas. De dag is ook te volgen via het Youtubekanaal van hhglunteren.nl.  Hartelijk welkom in de Bethelkerk, De Haverkamp 1, 6741PM in Lunteren! Voor meer informatie en aanmelden: hhk.nl/evangelisatiedag

 Evangelisatiedag HHK

Snel naar toe

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top